Lekker zitten op het terras!

Heeft u thuis een loungebank of terrasstoelen staan en wilt u daar nieuwe kussens met een leuke en waterafstotende stof op hebben, inclusief nieuwe en kwalitatief hoogwaardige schuimvullingen die niet binnen een paar jaar versleten zijn?

Er is tegenwoordig een uitgebreide collectie stoffen verkrijgbaar die zowel indoor als ook outdoor gebruikt kunnen worden in o.a. acryl dus zeer goed bestand tegen het zonnetje en vlek- en waterafstotend.

We hebben in onze stalenruimte een zeer grote keuze in dit soort stoffen van o.a. Sunbrella, Perennials en Trekatex in o.a. uni's, streepjes, bloemetjes, we raden u aan om beslist eens een te komen kijken wat voor "zomers"stofje we voor u hebben!

 

We kunnen u adviseren wat voor soort stof en vullingen er voor uw toepassing het beste is zodat u lekker en comfortabel op uw terras in het zonnetje kan zitten op een mooie loungeset of terrasstoel.

Lekkere loungekussens op maat gemaakt!

tuinkussens
tuinset

Buitenshuis genieten van kleur!

Tegenwoordig wordt er bij de keuze van stoffen voor gebruik in de tuin veel met combinaties van kleuren en patronen gewerkt zodat een vrolijk en harmonisch geheel ontstaat op de loungebank of tuinstoelen. 

 

Een mix van uni stoffen met streepjes, ruitjes of bloemetjes geeft een vrolijk en luchtig geheel wat in allerlei kleuren mogelijkheden biedt om uw personal touch er aan te geven!

Sunbrella
Sunbrella Outdoor Fabrics

Lekker zitten in de serre!

serre

Steigerhouten tuinmeubelen zijn stevig en modieus

steigerhout
loungekussens
Sunbrella