Jacht & Scheepsstoffering

Inmiddels hebben we al veel ervaring gekregen in het (her)stofferen van kussens, banken e.d. in de maritime wereld, dus heeft u een zeil of motorboot, mosselkotter, vissersschip, olie/gastanker, baggerschip of zelfs een superjacht en is daar de bekleding van de banken e.d. van versleten?

 

Neemt u gerust contact met ons en dan kunnen we adviseren over bekledings- en schuimvulmaterialen die geschikt zijn voor alle hoge eisen qua brandveiligheid, zoutwaterbestendigheid etc. die vereist zijn in de maritime wereld.  Die materialen kunnen we allemaal leveren waaronder ook IMO gecertificeerde kunstleder en stoffen hebben we in onze enorme stalencollectie zitten.

Mocht u de naam, logo of merk van de boot of familienaam etc. op de kussens of op bijvoorbeeld de hoes van de buitenboordmotor geborduurd willen hebben dan kunnen we dit ook voor u verzorgen! 

bootkussens

Er zijn tegenwoordig hele hoogwaardige PVC kunstleders in de handel te verkrijgen die bijna niet van echt leder te onderscheiden zijn en die aan allerlei eisen zoals IMO normering voldoen.

 

Maar ook allerlei mooie Outdoorstoffen zowel uni als gedessineerd die vuilbestendig en waterafstotend zijn hebben we in onze zeer uitgebreide stalencollectie van  bijvoorbeeld de merken die we voeren Sunbrella, Perennials, Trekatex.

kunstleder
bootkussens
buitenboordmotor
zeiljacht

We komen vaak op locatie eerst een mal maken van de kussens e.d. zodat deze op het bedrijf gemaakt worden en dan vervolgens op de boot geplaatst kunnen worden.

zeiljacht
zeiljacht
motorjacht
motorjacht
motorboot
Zeiljacht

Superjacht