Voor de (her)stoffering van alle grote bekende meubelmerken kunt u ook uitstekend bij ons terecht, mocht u een bank van bijvoorbeeld Artifort, Gelderland, Leolux, Cassina, DeSede etc. etc. hebben waarvan de bekleding vuil, verkleurd of versleten is dan kunnen we die voor u voorzien van een nieuwe stof of leder.

We hebben een zeer uitgebreide stoffencollectie zowel in een uni als een gedessineerde stof en meubelleder in zeker 1000 kleuren dus voor iedereen hebben we wel iets.

 

Komt u vrijblijvend eens kijken tussen de stoffen of neem even een kijkje op de merken, bijvoorbeeld bij de Ploeg, Kvadrat, Gabriël of JAB.

Gelderland fauteuil model 6020

ploegstof
jeans

Recycling!

Niet alleen meubelstoffen zijn geschikt om stoelen mee te bekleden…..we kunnen ook uw oude jeans er op zetten!

cassina

Italiaans Design

Ook uw Italiaanse design bank of fauteuil kan een nieuw leven en uitstraling krijgen door hem in een mooie stof of lederkwaliteit te herstofferen, als we hem helemaal nakijken en wat versleten is vervangen is hij weer helemaal als nieuw!

Bretz Gaudi

Bretz Gaudi

Ligne Roset Calin

Ligne Roset Calin

Een bank van Gelderland is strak, modern & robuust!

gelderland
keukenbank

Minotti Anderson hoekcombinatie

Minotti Anderson hoekcombinatie
koehuid

Cassina Maralunga

Cassina Maralunga
Machalke

Vormgeving!

Bij sommige meubelen die bepaalde vormen hebben is het noodzakelijk om een bekleding uit te kiezen waar een bepaald percentage rek/stretch in zit om de lijnen e.d. zo goed mogelijk te volgen.

 

Wij adviseren dan om zoveel mogelijk voor een wollen stof te kiezen die van zichzelf al wat stretcheffect heeft, we hebben daar een aantal stoffenleveranciers voor die wollen stoffen in hun collectie hebben zoals bijvoorbeeld de Ploeg, Kvadrat, Gabriël, Svensson etc.

 

Mocht het zijn dat er hele organische vormen in uw meubel zitten, dan hebben we daar ook speciaal gebreide stoffen voor van onze leverancier Febrik.

Topform Lynea hoekcombinatie

Topform

Vitra EA124

Vitra
Gelderland
Leolux