Nobilis

Als u klassieke/antieke meubelen heeft en daar is de bekleding van verkleurd of versleten en daar wilt u iets anders op hebben, dan kunnen we u voldoende keus bieden in stoffen die daar perfect op passen.

We voeren een aantal merken o.a. uit Frankrijk & Italië die daar een ruime keus in hebben zoals linnen en mohairvelours of gladde stoffen met een moiré effect of met allerlei streepjes, bloemetjes etc. 

fauteuil

Wilt u een eyecatcher in de kamer en eens wat anders dan normaal?

 

Daar kunnen we in voorzien, u hoeft een antieke bank of stoel niet perse in een klassieke stof te laten herstofferen, ook een hele hippe kleurige stof kan heel leuk staan!

 

We hebben een aantal merken in onze stalencollectie uit bijvoorbeeld Amerika en Engeland die hele leuke fleurige stoffen hebben waar u echt uw eigen smaak in kan leggen bijvoorbeeld het merk Duralee, Fabricut en Prestigous Textiles (PT) zijn daar heel vooruitstrevend in.

 

Als u onze merkenpagina bezoekt en u klikt op hun logo dan gaat er echt een wereld van kleur voor u open!

Wij zorgen voor kleur in ieder interieur!

amsterdam
GP&J Baker

We hebben nog als een van de weinige meubelstoffeerderijen in onze collectie een ruime sortering originele linnen bloemenstoffen, een paar stoffenmerken die we hier vaak voor gebruiken zijn Sanderson en Designers Guild.

 

Mocht u een beetje willen kijken wat ze nog allemaal hebben dan adviseren we u op onze merkenpagina te bezoeken en op de link Sanderson of Designers Guild te klikken.

JAB
combineren

Durf diverse stoffen te combineren!

Mocht u meerdere meubels hebben die van een andere bekleding voorzien moeten worden en liefst ook nog in een combinatie van stoffen en patronen dan hebben we daar een ruime sortering van stoffen in.

 

Als u eventueel een kleuradvies of hulp om stoffen bij elkaar te zoeken zou willen hebben zodat ze een goed harmonisch geheel vormen, we kunnen u dan in contact brengen met diverse binnenhuisarchitecten waar we regelmatig mee samenwerken. 

klassiek
streep
schoenen
fauteuil

't is gewaagd maar wel lekker fleurig!

Ons Engelse merk Prestigious Textiles heeft een hele grote collectie kleurige gedrukte als digitaal geprinte patronen in een linnen of velourse stof.

 

't is wel gewaagd maar wel leuk om als opvallend element in een rustige ruimte z'n aandacht te krijgen! 

wisse
vintage

Schuitema Decoforma

Schuitema
Junique
fauteuil
Lloyd Loom
fleurig
Buvetex

Biedermeier bank

Biedermeier bank
Art Deco bank