Een groot gedeelte van onze werkzaamheden is het herstofferen, repareren en restaureren van zowel moderne als klassieke auto’s en er zijn zelfs al auto’s uit het eind van de 19e eeuw hier geweest voor restauratie.

Voor de klassieke auto’s proberen we zoveel mogelijk de authentieke materialen te vinden en te gebruiken zoals paardenhaar e.d.

Rolls Royce
Rolls Royce

Landrover Discovery

Discovery

Bentley

Bentley

Bentley

Bentley

BMW

BMW

BMW oldtimer

BMW

VW T-serie

VW T-serie
plafondstoffering

De laatste tijd bekleden we steeds meer de plafonds van verschillende automerken 
 

Doordat het het laagje schuim wat aan de achterkant van de stof zit voor geluidsreductie e.d. door zeer hoge temeperaturen en/of ouderdom verteerd, komt de stof los en is niet meer te herstellen.

De enigste oplossing is de schaal waar de stof op verlijmd zit demonteren uit de auto en dan de oude stof en restanten van het foam verwijderen, ontvetten en dan er nieuwe stof op verlijmen met speciale hittebestendige lijm.

PT Cruiser

Dodge Brothers

Dodge Brothers
Bugatti Royale

Exclusieve automobielen!

We hebben al vaak ook hele dure exclusieve auto's hier gehad voor reparatie en/of herstoffering zoals de luxe merken Bugatti, Bentley, Jaguar, Rolls Royce en Hispano Suiza. We proberen dan via oude foto's en prenten of ander beeldmateriaal alles zover mogelijk naar het origineel te fabriceren zodat u mee kunt doen aan een Concours 'd Elegance!

Ghia 1500 GT interieurrestauratie

Ghia
Ghia
interieur Ghia 1500 GT