Reacties van eerdere opdrachtgevers willen wij u niet onthouden

P.C. Van der Kuijl 
Vlissingen, 16 maart 2016 

Mijn 29 jaar oude relaxstoel mechanisch nog in goede staat en op goede wieltjes was dringend aan vernieuwde stoffering toe. Een nieuwe stoel was voor mij geen optie. Rijdend achter een bestelbus met belettering van stoffeerderij Brouwer ben ik in kontakt gekomen met Herman Brouwer hetgeen tot een prima resultaat heeft geleid. Ik ben zeer tevreden met mijn, zeg maar , nieuwe stoel.

 

Mevr. Clemens

Terneuzen, 12 maart 2016

Geachte Heer Brouwer, 
Graag wilde ik even vertellen dat het bankstel bij iedereen in de smaak valt,de stof is goed gekozen met het sportieve karakter van het stel,de afwerking is fantastisch ,de kleur komt goed uit in het geheel.Graag wilde ik U bedanken ook voor de goede aflevering en de perfecte tijd van leveren.Geef dit graag door.Hartelijk dank nogmaals en tot ziens. 
Mevr.W.Clemens. 
Terneuzen.

 

 T.Denekamp

Zondag 10 Januari 2016 

Hierbij een dank bericht aan vader en zoon Brouwer. 
geweldig werk verricht aan zowel bank als eetkamer stoelen. 
Het zal niet makkelijk geweest zijn drie verschillende stoffen op een bank 
maar het resultaat mag er wezen. 
Eetkamer stoelen prachtig wit gespoten geweldig gestoffeerd. 
Ik kijk uit naar mijn antieke franse bed dat nu gerestaureerd word 
maar dat zal ongetwijfeld ook geweldig zijn. 

Nogmaals hartelijk dank Tineke Denekamp Hofste Amsterdam

Mocht u zelf een reactie willen geven graag even via email: info@stoffeerderijbrouwer.nl aan ons doorgeven dan plaatsen we uw reactie er ook bij!

fauteuils

J. de Nooijer Zeeuws Vlaanderen

2013-12-23

Compliment!

We hebben al vele complimenten in ontvangst mogen nemen over de stoelen! En gelijk er achteraan kwam dan de vraag: wie heeft dat zo prachtig gedaan? Dus we hebben al vele aanbevelingen uitgedeeld! En nog bedankt voor de "gouden tip" betreffende de timmerman, hij heeft de tafel prachtig vermaakt. Ook een pure vakman net als jullie!

 

Fam. Verweij

2013-12-09

Herstellen beschadigde tafel

Onze Knoll tafel was behoorlijk beschadigd in de loop van de tijd. Wij kwamen in kontakt met de heer Brouwer. Deze kwam de tafel bekijken en zag mogelijkheden deze goed te herstellen. Alles volgens plan verlopen. Keurig binnen de tijd en de afgesproken prijs is onze tafel weer als nieuw.

 

familie Menkhorst

2013-10-01

complimenten

Op basis van hun goede reputatie naar Stoffeerderij Brouwer gegaan om drie fauteuils opnieuw te laten bekleden. Het eerste dat opvalt is de vriendelijke ontvangst. Daarna de enorm uitgebreide verzameling stalenboeken. Vervolgens het deskundige advies en de mogelijkheid om de boeken mee naar huis te nemen om thuis de stalen rustig te kunnen bekijken. Daarna thuis opmeten en prijsopgaaf. En tenslotte een uiterst professioneel naar volle tevredenheid uitgevoerde versteviging en bekleding van de fauteuils. Bij iedereen aan te bevelen!

bankje

fam Dek Kapelle

2013-09-29

reactie stoffeerdopdracht

Fa. Brouwer heeft voor ons al enkele keren vakkundig meubels gestoffeerd. Vooraf is er een nauwkeurige kostenraming. Het werk ziet er keurig uit en werd op het afgesproken tijdstip afgeleverd.

 

fam. Passenier

2013-09-19

bekleden bankstel

Onze banken zijn formidabel opnieuw bekleed met leer. Zien er geweldig uit, je kunt zien dat er wel een stukje vakwerk is geleverd. service af! kunnen de firma Brouwer bij iedereen aanbevelen.

Fa.brouwer dank je wel en succes in de toekomst!

 

Ria Koster

2013-08-24

Ons bankstel opnieuw bekleed. Ziet er weer als nieuw uit.

Bedankt.

fauteuil

J.Brouwer

2013-08-22

's-Gravenpolder

Heeft een paar weken geduurd maar wat ze gedaan hebben is in '1 woord geweldig. Het betreft een stoel van Kill, maar deze firma is destijds overgenomen door Knoll International en deze firma reageerde niet op diverse mailtjes of telefoontjes. Aan de hand van foto's hebben ze deze stoel opnieuw bekleed met als gevolg dat we heel erg tevreden zijn over het behaalde resultaat.

CHAPEAU!!!

 

W.W. Idema

2013-08-02

stoffeergenoegens.

Hierbij willen wij stoffeerderij Brouwer van harte aanbevelen voor het aanpassen van meubels. Zij hebben onze armstoel en vier eetkamer stoelen op fantastische wijze met leer bekleed. Het werk is naar onze wensen verricht en met de materialen, die wij overeengekomen waren. De heer Brouwer en zijn medewerkers nog bedankt!!

 

A. Heijning

2013-07-31

anti houtworm behandeling Zeeuwse kast

Goedemorgen, mijn complimenten over de manier waarop u mijn Zeeuwse kast heeft behandeld. De la loopt heel soepel en de kast staat prachtig in de was ik ben heel tevreden over uw service en zal natuurlijk ook naar anderen toe vertellen hoe tevreden ik ben dank u wel!

met vriendelijke groet A. Heijning

 

J. Ammerlaan

2013-06-15

reactie op het herstofferen van 6 Schuitema fauteuils

Eerst wil ik dit rechtzetten. Ik had toch opgeschreven hoeveel het zou gaan kosten, en dat was inderdaad ongeveer 600 euro per stoel. Hiermee is zeker alle twijfel uit de lucht. Zeer nauwgezet en exact volgens aanwijzingen hebben jullie de stoelen gemaakt. Het zitcomfort is duidelijk verbeterd. Ik kan erop zitten zonder allerlei kussentjes en toch krijg ik geen last van mijn rug. Dat ik vooraf niet aangegeven heb dat ik geen stiksels in de stoelzitting wil is mijn fout. Als iemand vraagt naar een goede, betrouwbare en nauwkeurige stoffeerderij, zal ik zeker jullie aanraden. Kwaliteit staat bij jullie bovenaan, en dat heb ik gemerkt in de manier van werken en onderhandelen.

Daarvoor mijn hartelijke dank.

Met vriendelijke groet, José Ammerlaan

Chinese bank

Mussche - Van Eeckhoutte

2013-04-27

Florence Knoll

Wie denkt dat hij voor het herstofferen van zijn design-meubelen niet bij Stoffeerderij Brouwer terecht heeft het helemaal fout. Onze Knoll-meubelen zien er weer als gloednieuw uit! Samenwerken betekent rekening houden met elkaars planning. Magnifiek... zeggen ze in Belgie:)

 

J. Hemminga

2013-05-18

Afgeschreven stoelen weer als nieuw!

Onze eetkamerstoelen waren versleten en leken niet gestoffeerd te kunnen worden, maar de firma Brouwer bedacht een prachtige oplossing voor onze stoelen. Het resultaat is fantastisch, we zijn zeer tevreden over het vakmanschap van de firma Brouwer. De stoelen kunnen weer jaren mee. Daarnaast hebben ze ook onze Charlie van Montis bekleed, hij is weer als nieuw en zit weer als nieuw.

En dat alles is zeer betaalbaar.

Kortom: een dikke pluim!

 

Fam. de Kam

2013-03-13

Stofferen stoelen

Onze stoelen, een voltaire en een damesstoeltje, zijn tot onze volle tevredenheid gestoffeerd. Vriendelijke en professionele verzorging. Een aanrader!!

 

B.J. Smulders, Kortgene

2013-02-20

art-deco fauteuils

Twee art-deco fauteuils te bekleden, maar bij wie?"Ga eens bij Brouwer kijken', zeiden onze buren. Zo gezegd, zo gedaan. Kdeurig ontvangen, alle tijd, stalenboek mee en een afspraak voor de volgende dag voor opmeten en offerte. Geen spijt van gehad: de fauteuils zien er weer als nieuw uit. Tussentijds overleg over mogelijke oplossingen: aan te bevelen!

Terneuzen

H. Keukelaar

2013-02-06

stoffering antieke Chaise Lonque

Aan de eigenaar en medewerkers van Stoffeerderij C.J.Brouwer,

De kennismaking met uw bedrijf was voor ons bijzonder prettig, er werd de tijd genomen en we konden rustig stalen mee naar huis nemen. Het eindresultaat:nieuwe bekleding van onze antieke Chaise Longue, kwalitatief hoogstaand en een lust voor het oog!

Vrienden en kennissen kijken bewonderend naar het staaltje vakmanschap.

Wij danken jullie hartelijk jullie i Joke en Hans Keukelaar Kloetinge.

 

J Wisse

2013-01-11

stoelhoezen

Via, via kwamen we bij de firma Brouwer terrecht. En laat die nu net de juiste canvas hebben die we zolang al zochten. Wendy : hartelijk bedankt voor het maken ervan, ze passen perfect ook de details die je eropgenaaid zijn, zijn prima. Zo ook de adviezen en hulp. Hulde aan de firma Brouwer !

 

fam. De Vries

2012-12-29

Charly van Montis

Hulde aan stoffeerderij Brouwer voor het opnieuw bekleden van onze Charly. Het werk is perfect uitgevoerd en de stoel oogt weer als nieuw. Al eerder hadden we twee fauteuils laten stofferen bij Brouwer. Omdat ook toen het resultaat vakwerk was, was de keuze om weer naar Brouwer te gaan voor de hand liggend. Met complimenten!

 

Siraa, Brielle

2012-08-23

Insa-bank

Dank aan Stoffeerderij Brouwer, jullie hebben onze 15 jaar oude Insa-hoekbank weer zo goed als nieuw gemaakt, die kan er weer minstens 15 jaar tegenaan. Bedankt voor de extra service, zoals kussens naar de stomerij en het wegwerken van de kattenhaaltjes die in de stof zaten. Alles is perfect afgewerkt, hulde !!

fauteuils

Franse

2012-08-18

reparatie bankje

Ons bankje is zeer goed gerepareerd, hij piept in ieder geval niet meer. bedankt! Franse Goes

 

Piccer.W

2012-05-29

Italiaanse meubels

Mei 2012 heeft de firma Brouwer voor ons twee Georgetti fauteuils en een 1 + 2 zits Cassina Maralunga opnieuw bekleed. Zij hebben erg veel moeite gedaan om m.n de juiste stof voor de Maralunga te vinden. En met succes.Alles ziet er prima uit. Dingen die in eerste instantie niet goed gegaan waren, werden zonder problemen opgelost. Echt een bedrijf dat geen problemen kent, maar alleen oplossingen.

 

Fam. Mol Zierikzee

2012-05-27

stofferen fauteuil en stoelen

Onze eerdere ervaring is opnieuw bevestigd. Onze stoelen zijn als nieuw en kunnen weer jaren mee. Prettig is vooral de flexibele opstelling m.b.t. speciale wensen. Een oprechte aanbeveling waard !

 

René van der Peijl

2012-05-11

B&B weer lekker opgefrist

Geacht Brouwer team, Onlangs hebben jullie mijn 15 jaar oude B&B Italia Happy Hour bank weer nieuw leven in geblazen; nieuw dons dan toch.... De bank staat er nu weer fris bij en zit weer veel lekkerder. Dank voor de samenwerking. met vriendelijke groet, René van der Peijl.

bureaufauteuil

de Jonge

2012-05-08

Fam.

Fantastisch!! Graag wil ik de Firma Brouwer bedanken voor hun fantastische manier waarop ze onze 16 jaar oude bank met leer bekleed hebben. Evenals ons bankstel in de serre is helemaal vernieuwd. Het ziet er in één woord super uit. Dat het zó mooi zou worden had ik niet durven dromen. Ik kan dit adres dan ook aan iedereen aanbevelen. Firma Brouwer, heel hartelijk bedankt voor de manier waarop jullie onze "oude meubelen" een nieuw leven hebben gegeven!

 

Mevr. M. Drost

2012-03-18

wandbespanning aangebracht

Geachte heer Brouwer Onlangs hebt u damasten wandbekleding aangebracht in mijn huis. Ik wil u complimenteren. het ziet er perfect uit. Er is ook geen verschil te zien met de bestaande wanden. Echt werk van een professional. Knap gedaan. dank met vr. groet Mevrouw Drost

 

Greta Post

2012-02-24

Molinari banken

Beste medewerkers van stoffeerderij Brouwer, Vandaag 23 februari 2012 hebben jullie onze banken teruggebracht voorzien van nieuwe zitvullingen. Onze complimenten het is perfect gebeurd! En de prijs viel ons reuze mee! met vriendelijke groeten , Greta Post Koudekerke

 

Schuller

2012-02-23

dankzegging

In een tijd gekenmerkt door industriële massaproduktie, is het goed te weten dat er nog firma's zijn die het goede handwerk hoog in het vaandel hebben staan. Zo'n firma is Meubel en Rijtuig Stoffeerderij Brouwer. Dankzij dit vakmanschap staat grootvaders oorfauteuil weer als nieuw in de kamer te pronken. Hartelijk dank vaklieden!

eetkamerstoelen

R. Rijk

2012-01-15

stoel

Fam. Brouwer, Bedankt voor het stofferen van ons stoeltje, het ziet er uit als nieuw. Het 80 jaar oude stoeltje gaat nu zijn 2e leven in.

 

Naam. Fam. Trouwborst

2012-01-03

Weer als nieuw

Onze bank is echt weer als nieuw. We zijn er zeer tevreden over. Ook de kussens zijn weer lekker stevig. Er waren als verrassing nog 2 kleine kussentjes bij genaaid, van de stof, die over was. Onze bank kan weer jaren mee.

 

fam. Flipse Middelburg

2011-12-24

bekleding eetkamerstoelen

Wij zijn zeer tevreden met het prachtige resultaat van onze bekleding op de eetkamerstoeltjes. Keurig vakwerk! Voor iedereen aan te bevelen. Hartelijke groet, fam. Flipse Middelburg

 

Familie Van Bommel

2011-12-23

reparatie bankelementen

De naden van onze bankelementen waren zodanig beschadigd, dat we besloten deze te laten repareren, omdat de elementen verder nog goed waren. Na een telefoontje kwamen ze van de firma Brouwer diezelfde dag nog langs en ze konden ook de elementen gelijk meenemen. Binnen een week kwamen de elementen prachtig gerepareerd weer retour! Klasse, en dat zo vlak voor de kerstdagen!

fauteuils

Annemieke en Peter Bakker

2011-12-22

bedankt!

Onze oude leren banken van Jencikova zijn weer prachtig gestoffeerd en opnieuw opgevuld. Ze staan heel mooi en zitten weer prima! Onze hartelijke dank!

 

Weisz

2011-12-17

familie

Beste firma Brouwer en medewerkers, U hebt onze Schuitema meubelen gerestaureerd en gestoffeerd. Ze zien er weer als nieuw uit en zitten weer heerlijk. Onze hartelijke dank, ook aan uw medewerkers. Elly en Zoni Weisz, Uden.

 

Th.Havermans

2011-12-09

Dhr. Havermans

Een toevallige kennismaking met stoffeerderij Brouwer heeft in zeer korte tijd geresulteerd in een zichtbare goede revitalisering van ons lederen bankstel. Wij zijn zeer tevreden over het gehele traject van offerte tot en met factuur. Snelheid van werken, ambachtelijk vakwerk, resultaat, facturering op basis van nacalculatie; dit alles strekt tot aanbeveling!

 

Fam. J.Konijnenburg

2011-12-07

Bedankt!

De beschadiging in onze chesterfieldbank is vakkundig hersteld, er is niets meer van te zien.

Bench bank

Bench

fam. van Waasdijk

2011-12-06

Bank als nieuw

Daar zit je dan op een bank waar de stoffering losscheurt op de middennaad. Wegdoen? Maar hij zit zo lekker! En de stijl van de bank bevalt zo goed!. Opnieuw bekleden dan maar. En wat een goed resultaat! Geweldig! Kan er weer jaren tegen. Alleen: wast mis ik mijn holletje! Bedankt mensen van Brouwer.

 

T de Hulster

2011-11-18

Artifort

Onze 2 artifort stoelen weer als nieuw, super strak en super service. Bedankt heren voor het vakmanschap.

 

NaamVan Mierlo.

2011-11-12

Mary en Fred.

Mijn stoel weer als nieuw dankzij het vakmanschap, van de Fam.brouwer en medewerkers.

 

Naam Hartog-Louisse

2011-11-11

onze 3 'oudjes' herboren

Onze 3 oude design stoelen van verschillende perioden zijn weer zo 'goed als oud'en daar bedoelen we mee vernieuwd maar met de oude stijl op de eerste plaats. Klantvriendelijk, vakkundig en ook nog eens bescheiden en vriendelijk als mens, heeft ons en onze 3 stoelen goed gedaan. Vast tot een volgende keer.

 

C. Leestemaker

2011-11-08

Hartelijk bedankt voor het vakkundig stofferen van de stoelen van onze grootouders, het adviseren, de snelle service en het thuis bezorgen.

 

van der Goes, Goes

2011-10-24

Jori

Drie maal is scheepsrecht! De derde stof die ik voor onze Jori-stoel uitzocht kon gelukkig wel geleverd worden. De lange zoektocht heeft een fantastich mooie stoel opgeleverd. Hij ziet en zit weer als nieuw. In één woord: VAKWERK!

 

fauteuil

Roelofsen

2011-10-20

Fam.

Wij danken de firma Brouwer voor het herstofferen van onze banken. Ze zijn weer als nieuw!

 

Naam Fam. Westerweele Goes

2011-08-26

Montis Charly

De mensen van Stoffeerderij Brouwer hebben onze twee Montis Charly stoelen voorzien van een prachtige nieuwe roodlederen bekleding. Ze zien er weer fantastisch uit. We kunnen er weer voor jaren mee vooruit. Met dank aan deze vakmensen. Fam. Westerweele Goes.

 

Fam. Groos Kloetinge

2011-08-24

Betrouwbaar familiebedrijf

Proficiat voor het vakmanschap en de betrouwbaarheid van dit familiebedrijf. Ze hebben onze eetkamerstoelen weer prachtig met leer bekleed en tevens de zit- en rugvullingen vervangen. Toen bleek dat het nieuwe zitcomfort ons wat tegenviel, was 1 telefoontje voldoende. Binnen enkele dagen waren zitvullingen van onze stoelen aangepast aan onze wensen. Zonder extra kosten. We zitten weer heerlijk!

 

Christiaanse Kapelle

2011-07-18

bekleding bankstel

firma Brouwer heeft voor de 2e keer in 25 jaar ons Leolux bankstel opnieuw keurig gestoffeerd, onze dank hiervoor een adres om aan te bevelen! Groeten fam. Christiaanse Kapelle

Cassina Maralunga

Cassina

Kuijpers

2011-04-04

Restauratie Charles Eames Stoel

50 jaar oude Charles Eames Lounge Chair prachtig gerestaureerd,overtrof onze verwachtingen, werk uitgevoerd met liefde voor het ambacht Bedankt firma Pot uit Axel voor het advies !

 

Fam. Verberkmoes

2011-02-26

Stoel van moeder

Onze stoel van moeder was bruin gelakt met bruine stof. In overleg met meubelstoffeerderij Brouwer heb ik zelf eerst de stoel wit gespoten en is daarna met blauwe stof opnieuw gestoffeerd. Prachtig resultaat, vakwerk. Ook de klantvriendelijkheid hebben wij als zeer positief ervaren.

 

Janssen Grijpskerke

2011-02-07

Vakwerk

De bekleding van onze nieuwe eetkamerstoelen ging al heel snel kapot. Maar het waren voor ons de ideale stoelen. De leverancier van de stoelen zag het niet zitten ze her te bekleden. Toen hebben wij zelf stoffeerderij Brouwer benaderd. Dankzij hun vakkundige kijk op stofferen en hun overleg met de leverancier hebben wij weer zes heel mooi en vooral goed en vakkundig gestoffeerde stoelen. We hopen er jaren plezier van te hebben. Bedankt!!!!!! De service was uitstekend.

 

Dhr. de Jong

2011-01-29

herstoffering eethoek

Geachte firma Brouwer, Bedankt voor het keurig afgeleverde werk! Dit adres is aan te bevelen. met vriendelijke groet en tot ziens, F. de Jong

 

Een tevreden klant uit Middelburg

2010-12-18

Stoffering

Vakmanschap en goede service! 18-12-2010

 

Fam. Kooiker te Kwadendamme

2010-12-04

2-2 zits bankjes en oorfauteuil

We hebben in november 2010 2 bankjes en een stoel laten bekleden. E.e.a. is naar grote tevredenheid vakkundig bekleed en keurig gehaald en afgeleverd tegen een vooraf redelijk ingeschatte prijs. Het is de 2e keer dat dit gebeurd is en misschien kunnen we er wel weer 10-15 jaar mee vooruit ????

tijger

Naam Rien Kuijken

2010-12-04

zeer tevreden

Wij hebben een bureaustoel opnieuw laten bekleden. Dat hebben jullie snel en vakkundig gedaan. Bedankt, de stoel ziet er weer als nieuw uit.

 

Uitvaartverzorging Janny van Gentevoort

2010-11-25

Janny van Gentevoort

Beste familie Brouwer, Heel hartelijk dank voor het repareren van de schade aan de bekleding van onze uitvaartkoets. De koets is mooier dan ooit en de snelheid en professionaliteit waarmee één en ander is aangepakt verdient een groot compliment! Zo’n service maak je tegenwoordig nog maar zelden mee!! Warme groeten, Janny van Gentevoort Uitvaartverzorging Janny van Gentevoort www.JannyVanGentevoort.nl

 

Fam. Damen.

2010-11-23

Bankstel

Onze bank ziet er weer als nieuw uit,bedankt daarvoor. We zijn er blij mee!

 

de Koster

2010-09-21

Bedankt voor het mooi geleverde vakwerk omtrent het herstofferen van ons bankstel.

 

Saskia Rijk

2010-07-02

stofferen van marathon wagen

hallo Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor het opnieuw stofferen van mijn kapot gebeten marathon wagen. Het ziet er weer als nieuw uit en het was ook snel klaar. Nu kan ik eindelijk met mijn 2 span gaan oefenen. Heel erg bedankt voor de goede samenwerking. Groeten Saskia Rijk uit Ovezande

7-7-2018

Gezocht naar een regionaal bedrijf wat iets speciaals van mijn motorzadel kon maken, vonden via internet Brouwer stoffering.

Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, na onze vraag mee gedacht in de keuze.

Mijn keuze was snel gemaakt, ik was weg van het krokodillen skai.

Ze hadden meerdere stalen liggen qua kleur, materiaal en uitstraling.

Ook een duidelijke uitleg over de voor en nadelen van leer en skai, zowel  het soort materiaal als mede de prijs. Dit was een eerlijk en helder verhaal.

 

Het eindresultaat was prachtig, hadden het patroon erg netjes doorlaten lopen van  seat naar buddyseat.

Als toefje op het toetje, motor beschikbaar gesteld om resultaat te laten zien voor de vernieuwde website.

Wil het bedrijf dan ook zeker aanbevelen.

 

Heel erg bedankt voor het mooie resultaat en succes met jullie bedrijf.

 

M.vr.grt. H.J.H (Goes)

20 augustus 2019

 

Ben zo ongelooflijk blij met mijn stoel!

 

Kleur, stof, uitvoering, afwerking - helemaal perfect. Dank jullie wel :-)))))

De rekening is betaald, hoor!

 

Groetjes,

 

Paula (Goes)